АХБОРОТ-КОММУНИКАЦИЯ ХИЗМАТЛАРИНИНГ ИНТЕГРАЛЛАШГАН АХБОРОТ ТИЗИМЛАРИНИ СТАТИСТИК ТАҲЛИЛИ - Абдуллаев Илёс Ахмадович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: мақолада ахборот коммуникация технологияларини жорий қилишнинг мавжуд функция ва тамойилларини такомиллаштириш масалаларига бағишланган. Мамлакатимиз корхоналарида ахборот коммуникация технологияларини жорий этиш ва улардан фойдаланиш самарадорлигини ошириш бўйича амалий тавсия ва таклифлар ишлаб чиқилган.