TIJORAT BANKLARIDA MIJOZLAR BILAN ISHLASH XULQ ATVORI - Nabiyev Diyorbek Anvarjon og'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola tijorat banklarida mijozlar bilan ishlash xulq atvori, tijorat banklarida mijozlarga yo'naltirilganlikning ahamiyati va mijozlar bilan ishlashda ijobiy o'zaro munosabatlar va tajribalarni rivojlantirish bo'yicha ilg'or tajribalar to'g'risida to'liq bayon qilingan.