ZAMONAVIY OPERATSION TIZIMLAR - Zarifa Nuraliyeva Abdusalom qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annostatsiya: Zamonaviy operatsion tizimlarning tushunchasi va kerakligi. Operatsion tizimlarning funksiyalari. Operatsion tizim resurslarni boshqarish tizimi sifatida. Operatsion tizimlar turlari.