MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA TARBIYACHINING O’RNI. - Qurbonova Nasiba Alisher qizi; Abduraxmonova Zuxra Boburjon qizi; Baxriddinova Madina Sadriddin qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda bolalar faoliyati va shu faoliyatda tarbiyachining o’rni va kasbiga qo’yilgan burchi va talablar batafsil yoritib berilgan.