GIPERAKTIV BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Shoymardonova Hilola Baxriddinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada giperaktiv bolalar bilan ishlash,ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.