PAST O`ZLASHTIRUVCHI O`QUVCHILAR BILAN PSIXOLOGIK MASHG`ULOTLAR O`TISH - Raupova Bibirayxon Xoliquzyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o`quvchilar dars jarayonlariga va o‘qishga bo‘lgan layoqatini shakllantirib, o‘quvchilarni qobiliyatli va iqtidorliga aylantirishda maktab hamda oilaning o‘zaro hamkorligi, bolaning ijodiy qobiliyatlarini haqida ma’lumot berilgan.