MAKTAB BITIRUVCHILARIDA MAQSADNI TO`GRI BELGILASH KO`NIKMASINI SHAKLLANTIRISH - Movlanova Ulxon Xurramovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Avvalo,maqsad va g`oyalarni aniq belgilab ol.Qolgan ishlar o`z-o`zidan bo`laveradi. (Mahatma Gandi) Biz ishda, munosabatlarda, yumushlarda va hayotning boshqa jabhalarida niyatimizga yetkazuvchi muvaffaqiyat formulasini izlaymiz. Biroq hamma vaqt ham istagimiz eshiklarini ochib beradigan kalitni topolmaymiz. Hayotda muvaffaqiyat formulasini topish mumkinmi? Qanday qilsak niyatimizga tez erishamiz? Muvaffaqiyatni odamning ayni vaqtdagi holati bilan o‘lchab bo‘lmaydi.