O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMI. INKLYUZIV TA’LIMNING KAMCHILIKLARI VA AFZALLIKLARI MUAMMOLARI VA ULARNING YECHIMLARI - Ro'ziboyeva Dilnoza Ahtamovna.; Karimjonov Xushbaxt Mamurzoda. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anontatsiya: Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida Inklyuziv ta’lim tizimi.Inklyuziv ta’limning kamchiliklari va afzalliklari muammolari va ularning yechimlari haqida fikr yuritilgan.