YANGI O’ZBEKISTONDA YURIDIK TA’LIMNI TAKOMILLASHTIRISH - Mahmudov Mirzohid Komiljon o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada O’zbekistonda so’nggi yillarda yuridik ta’lim va fanga innovatsion yondashish tendensiyasi tahlil etiladi. OTM hamda professional yuridik ta’lim islohotlarida davlat rahbari hamda hukumatimizning sohaga oid so’nggi qaror va farmonlarining ahamiyati ochib berilgan. Qolaversa, demokratik jamiyat va yuridik ta’limda jamoatchilik va volontyorlik guruhlarining o’rni ko’rsatib o’tilgan.