YOSHLARNING TA’LIM OLISHIDA O’SMIRLIK DAVRIDA PSIXOLOGIK TO‘SIQLARNING XUSUSIYATLARI - Niyozova Bibiniso Boltayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talim jarayonida o’smirlik davridagi to'siqlar muammosining mohiyati va amaliy eksperimental ish natijalariga ko'ra, o'smirlarni tarbiyalashdagi qiyinchiliklarni yengib o'tishga imkon beradigan psixologik sharoitlarni aniqlash.