MUHOKAMATUL LUGʻATAYN ASARIDA SINONIMLAR TAHLILI - Avazova Rayhon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada aks etadigan ma'lumotlar Alisher Navoiy qalamiga mansub Muhokamat ul lug'atayn asarida qóllanilgan sinonimlar tahlili va undagi ma'no munosabat shakllari haqida fikr mulohazalar yuritiladi.Uning tilshunoslikda tutgan örni va ahamiyati yoritiladi.