SUG‘ORILADIGAN MAYDONLARNING YER OSTI SUVLARINI MONITORING QILISH (BUXORO VILOYATI MISOLIDA) - Radjabova Mahliyo Maxmudovna; Ergashev Mirsharif; Eshpo’latov J (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mamalakatimizda qolaversa Buxoro viloyatida ham bugungi kunda sug’oriladigan yerlarning meliorativ holatini yaxshilash, tuproq unumdorligini oshirish, maqsadida yer osti suvlaridan foydalanish bo’yicha keng qamrovli ishlar amalga oshirilmoqda. Ushbu maqolada muallif tomonidan Buxoro viloyati Buxoro tumani misolida fikr mulohazalar yuritilgan.