INGLIZ TILI SINFLARIDA OG’ZAKI NUTQNING AN’ANAVIY O’QITISH USULLARI - Axmedova Nargiza Bobur qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNОTАTSIYА Ushbu maqola ingliz tilini o'qitish darslarida og’zaki nutq ko'nikmalarini o'rgatish uchun qo'llaniladigan usullarni tahlil qiladi. Talabalar gapirish qobiliyatlarini oshirishga yo'naltirilgan har xil texnikalar va usullarni ko'rsatadi, bu usullarning tillik tushunarli va malakani oshirishdagi samaradorligi to'g'risida tushunchalar taklif qiladi.