BUYUK ALLOMA MAHMUD BUXORIYNING HAYOTI VA FAOLIYATINING MANBALARDA YORITILISHI - Xushvaktov Yusuf Baxtiyor o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada faqih Burhonuddin Mahmud Buxoriy hayoti hamda u qoldirganilmiy merosi haqidagi manbalar yoritilgan. Shuningdek maqolaning asosiy qismida olimning nisbalari to‘g‘risida yozilgan asarlar keltirib o‘tilgan.