BOSHLANG‘ICH SINFLARDA OT SO‘Z TURKUMINI O‘RGATISH METODIKASI. - Yo‘ldosheva Zuxra Olimjon qizi; Xudoyberdiyeva Shahzodabonu Fayzullajon qizi; O'razaliyeva Odina Maxmud qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga so‘z turkumlarini o‘rgatish, og‘zaki va yozma nutqda ulardan to‘g‘ri foydalanishni o‘rgatish, o‘quvchilarning ham nutq qobiliyatini , ham to‘g‘ri fikrlash qobiliyatini rivojlantirish uchun xizmat qiladi. Shunda o‘quvchilar o‘z nutqida so‘zlarni ongli qo‘llay oladigan shaxs sifatida namoyon bo‘ladi. Ushbu maqola so‘z turkumlaridan ot so‘z turkumini Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga o‘rgatish haqida.