YURAK QON TOMIR PATOLOGIYALARI VA ULARNI DAVOLASH. - Ashuraliyev Fazliddin Akbarali óğli; Sultonov Shohjahon Xayrulla oʻgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Yurak qon tomir sistemalari muammolari, ahamiyati va roli haqida fikr-mulohaza yuritadi. Shuningdek , maqola yurak qon tomir sistemasi haqida nazariy ma’lumotlar beradi. Mazkur maqoladan sog’liqni saqlash sohasida faoliyat yurituvchi mutaxasislar, bu sohada tahsil olayotgan talaba va magistrlar hamda mustaqil tatqiqotchilar foydalanishlari mumkin.