POLIFONIYANIŃ RAWAJLANIW DÁWIRLERI HÁM POLIFONIYALIQ FORMALAR - Muratbaeva Ayzada Axmetovna; Charshemov J.A. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada polifoniyanıń payda bolıw derekleri, áyyemgi dáwirlerde polifoniyanıń tiykarǵı túrleri hám sol dáwirlerdegi kompozitorlar haqqında sóz etiledi.