SHAXSLARDA INDIVIDUAL VA GURUHIY KORREKSION ISHLARNI OLIB BORISHDA PSIXOLOGNING MAQSAD VA VAZIFALARI - Axmadova Nilufar Parda qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada individual va guruhiy psixokorreksiya hamda shaxslararo munosabatlarni korreksiyalash haqida batafsil yoritib o’tilgan.