TURISTIK REKLAMA SAMARADORLIGINI OSHIRISH O‘ZBEKISTON MISOLIDA - Xasanov Xojimurod To‘ychiboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘tgan yillar mobaynida O‘zbekistonda sifatli, ichki va xalqaro reklamalarni tashkil etishda amalga oshirilgan hamda oshirilayotgan ishlar haqida fikr yuritilgan.Ma’lumki xorijy mehmonlarni mamlakatga chorlash bevosita reklamalar bilan bog‘liq. Ushbu maqolada hukumat tomonidan reklama sohasidagi qilingan ayrim yangiliklar keltiriladi.