REKREATSIYA FANINING RIVOJLANISH TARIXI BUGUNGI KUN NIGOHIDA - Xasanov Xojimurod To‘ychiboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Rekreatsion turizm fanining rivojlanish tarixi borasida so‘z yuritilgan Aniqroq aytganda ushbu fan qachon va qanday paydo bo‘lganligi va uning bugungi kunga kelib alohida bir fan sifatida nechog‘liq ahamiyatli ekanligi aytib o‘tilgan. Shu bilan birga ko‘plab olimlarning fan rivoji uchun qo‘shgan hissalari batafsil yoritilishiga harakat qilinadi.