SHAXS IJTIMOIYLASHUV JARAYONLARINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Dadaqo‘ziyeva Oltinxon Temirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ulg‘ayib kelayotgan yosh avlodning shaxs sifatida kamol topishida ijtimoiylashuv jarayonining muhimligi haqida so‘z boradi, shaxsning shakllanishiga bevosita ta`sir etadigan ijtimoiy-psixologik omillar, ayniqsa oila muhitining hal qiluvchi o‘rni keng yoritib berilgan.