TA’LIM SIFAT SAMARADORLIGINI OSHIRISH YUKSAK PROFESSIONAL MUTAXASISS TAYORLASHNING ASOSI. - Qoziraximova Nargiza Qodirjonovna; Izzatullayeva Dilfuza Ne'matovna. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada ta'lim sifati va samaradorligi, xususan, yuqori malakali mutaxassislar tayyorlash bilan bog'liq muhim bog'liqlik ko'rib chiqilgan. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali u resurslardan foydalanishni optimallashtirish bilan birga ta'lim natijalarini oshirishga qaratilgan turli usullarni o'rganadi. Tadqiqotda miqdoriy ma'lumotlarni tahlil qilishni sifatli tushunchalar bilan birlashtirgan aralash usulli yondashuv qo'llaniladi. Natijalar ta'lim sifati va samaradorligini oshirishning samarali strategiyalarini ta'kidlab, yaxshi o'qitilgan mutaxassislarga olib keladi. Muhokama ushbu topilmalarning oqibatlarini o'rganadi va kelajakdagi ta'lim amaliyoti uchun tavsiyalar beradi.