RAQAMLI IQTISODIYOT TUSHUNCHASI VA UNING AHAMIYATI - Zaripova Gulbahor Komilovna; Avezova Shaxnoza Maxmudjanovna; Salimov Temurbek Bahodirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada hozirgi jamiyatda raqamli iqtisodiyot tushunchasi va uning ahamiyati haqida ilmiy-nazariy va amaliy ma’lumotlar keltirilgan.