TELEVIDENIYANING KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR ONGIGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Ashirova Zumrad Abdisharipovna; Raximova Nargiza Jumanazarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Avval televizor ixtiro qilinganini hisobga olsak, televizorning insoniyat tarbiyasiga ta’siri beqiyos bo’ldi. Ayniqsa yosh bolalarning oppoq qog’ozdek ongini shakllantirish, uni boshqarish uchun qulay vositaga aylandi.