"MEZON UL AVZON"DAGI QÖSHIQ NOMLARI - Shonazarova Dilfuza Xurshidovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy qalamiga mansub "Mezon ul avzon"asari qalamga tortiladi.Asardagi qöshiq nomlari ritmik birliklar tilshunoslik tarixi nuqtai nazaridan tahlil etiladi.