OILAVIY TARBIYA USLUBLARI VA ULARNING SHAKILANISHI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; ERDONAYEV BAHODIR MAMAT O‘G‘LI; DAVRONOV UMRZOQ XAYRULLOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotastiya: Ushbu maqolada “Oilada tarbiya asoslari” tushunchasi, farzand shakllanishida oila a’zolarining o’rni va ahamiyati, farzandni mustaqil shaxs sifatida tarbiyalash hamda oila tarbiyasida diniy qarashlar mavzusi yoritib berilgan.