MULOQOT ORQALI O’QUVCHILARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH. - Allaberganova Shahnoza Xidirovna; Matyoqubova Maʼrifat Saparboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada muloqot orqali maktab o’quvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalashga oid ma’lumotlar berilgan.