O’QUVCHILARDA AGRESSIYA BELGILARINI SHAKLLANTIRUVCHI OMILLAR. - Xodjiyeva Lobar Axmedjonovna; Abdirimova Oygul Òktambayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Bolalarda agressiya , Agressiya qilish kabi xulq-atvor belgilarini rivojlantiruvchi va ularning oldini olish usullari .