BOLALARNING IRODAVIY HARAKATLARINING RIVOJLANISHI. - Yusupova Maxliyo Narimon qizi; Allaberganova Dilfuza Zaripovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Bolalarda irodaviy jarayonlarni rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar, maqsad qo’yish va faollikka undash haqida.