PSIXOLOGIYA SOHASINING HOZIRGI DAVRDAGI AHAMIYATI - Saparbayeva Mohira Bektemirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Psixologiya fanning hozirgi kundagi o’rni , insonlar hayotidagi ahamiyati, oldidagi muhum vazifalari.