BUXORO VOHASINI GIDROGEOLOGIK SHAROITINI TAHLIL QILISH - Davitov Najmidin Rayimovich; Eshpulatov Jo’rabek Mansurovich; Choriyev Asilbek Yangiberdiyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mamalakatimizda qolaversa Buxoro viloyatida ham bugungi kunda sug’oriladigan yerlarning meliorativ holatini yaxshilash, tuproq unumdorligini oshirish, maqsadida yer osti suvlaridan foydalanish bo’yicha keng qamrovli ishlar amalga oshirilmoqda. Ushbu maqolada muallif tomonidan Buxoro viloyati Buxoro tumani misolida fikr mulohazalar yuritilgan.