BARQAROR KELAJAK UCHUN TRANSCHEGARAVIY DARYOLARNI BOSHQARISH - Pirimova Sarafroz Kamol qizi; Suyunov Javohir Yangiboy o`g`li; Ro‘zimov Boboxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda kun mavzusiga aylangan transchegaraviy daryolar, ularning hayotiy zaruriyatlari, ulardan oqilona shu bilan birga adolatli, barqaror foydalanish masalalari ko‘rib chiqildi.