“LAZGI” RAQSI TARIXI VA ETNOGRAFIK XUSUSIYATLARI - Ko‘palova Olmaxon Qadamboy qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada nomoddiy-madaniy merosimiz bo‘lgan “Lazgi” raqsining tarixi yoritilgan. Shuningdek “Changak lazgi” raqsining tarixi, ijro uslubi hamda bugungi kundagi ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.