YOSHLARDA HUQUQIY MADANIYATNI RIVOJLANTIRISHNING AMALIYOTDAGI HOLATI - D.M.Xolnazarova; SH.Tangirberdiyev (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada huquqiy madaniyatning tarkibiy qismlari, bugungi kunda davlatimiz tomonidan talaba-yoshlar huquqiy madaniyatini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar va ularning amaliyotdagi holati borasida so’z yuritiladi.