BOLALAR ORGANIZMDA TERMOREGULYATSIYASI.TANA HARORATINI O’LCHASH TEXNIKASI VA UNI REGISTRATSIYA QILISH - Eraliyeva Shohsanam Muzaffar qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya; Ushbu maqolada siz bolalarning bolalarda tana temperaturasi va termoregulyatsiya holati. Temperaturaning fiziologik o‘zgarishlari. Isitma holati va uning turlari haqida ma’lumotga ega bo’lasiz. Istmaning sakkizta turi bo’lib, maqolada hamma turlari yoritib berilgan.