INGLIZ TILNI BOSHLANG’CH SINFLAR KESIMIDA O’QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Jabborova Mahina Jamoliddin qizi; Mohinur Qayumova Murodullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola boshlang'ich sinflarda bolalarga ingliz tili tez oson o'qitishning samarali metodlari haqida atroflicha yoritilgan. Ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o'rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.