MAKTABGACHA BO’LGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARINI O’QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI. - Yo’ldosheva Maftuna Chori qizi.; Qayumova Mohinur Murodullayevna. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Quyidagi maqola boshlang’ich sinf o’quvchilariga chet tillarini o’qitishning ahamiyati va uning qay darajada yoshi bilan bog’likligini ochib berishga bag’ishlanadi. Qolaversa, chet tilini o’rganishda duch kelishi mumkin bo’lgan,muammolar haqida ham qisqacha bayon qilingan.