BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O‘QITISH METODIKASINING LINGVISTIK ASOSLARI. - Maftuna Khotamova Xoliqul qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinflarda ingliz tili o‘qitish metodikasining lingvistik asoslari o‘qitish jarayonining lingvistik asoslaridan farqlanishi lozim. Boshlang‘ich sinflarda ingliz tili o‘qitish metodikasining lingvistik asoslari zamonaviy o‘qituvchiga shaxsiy ishchi o‘quv dasturi uchun til materialini tanlash, metodik tashkil etish va uni taqdim etishda yordam beradi.