INGLIZ TILINI O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDAO’QITISHNING AHAMIYATI - TOSHTEMIROVA RAYXONA SHAVKATJON QIZI; MOHINUR QAYUMOVA MURODULLAYEVNA; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida ingliz tilini o’qitishda innovatsion yondashuvlar o’quvchilarning erkin fikrlashi,nutqiy teranliklari, hozirjavobliklari, til o’rganishga bo’lgan ishtiyoqi, darslarda faol qatnashishlari uchun o’qituvchi muallimlar tomonidan ilgari surilayotgan zamonaviy usullar haqida so’z yuritiladi.