AHMAD YASSAVİYNİNG TASAVVUF İLMİGA QO’SHGAN HİSSASİ. - Mardonova Madina Hikmat qizi; Mòminova Iroda Xoliyor qizi; Usmonova Maxfirat Murodullo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ahmad Yassaviyning tasavvuf ilmiga qo’shgan hissasi hamda uning hayoti va ijodi atroflicha yoritilgan bo’lib,manbalar asosida tahlil qilingan.