KALİFORNİYA TARİXİ VA ARMİYASİ. - Norov Dilshod Abdusamatovich; Rahmatullayev Diyorbek Uralovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:ushbu maqolada Kaliforniya shtatining tashkil topishi, tabiati,tarixiy shaxslar ,olib borilgan ayovsiz kurashlar ,xalqning kelib chiqishi tarixi ,ijtimoiy-iqtisodiy ahvoli,shuningdek mustamlakachilik davri,hamda uning qudratli armiyasi manbalar asosida yoritilgan.