VASHINGTON TARIXI VA HARBIY SAN’ATI. - Mòminova Iroda Xoliyor qizi; Joʻrayev Azizbek Anvarovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:ushbu maqolada AQSHda joylashgan hamda yirik markazlaridan biri hisoblangan poytaxt shahar Vashingtonning tarixi,madaniyati ,iqtisodi hamda uning armiyasi haqida ma’lumotlar manbalar asosida yoritib berilgan .