ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИНИНГ МАЪМУРИЙ ХУҚУҚБУЗАРЛИК ТЎҒРИСИДАГИ ИШЛАРНИ ЮРИТИШ ФАОЛИЯТИ - Жуманиёзов Мадиёр Акбар ўғли (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ушбу битирув малакавий иши маъмурий хуқуқбузарлик тўғрисидаги ишларни юритиш фаолиятига бағишланган. Муаллиф маъмурий хуқуқбузарлик тўғрисидаги ишларни юритиш фаолияти бўйича амалга ошириладиган процессуал хатти-ҳаракатлари ҳамда расмийлаштириладиган хужжатлар ва маъмурий хуқуқбузарлик тўғрисидаги ишларни юритишларни таъминлаш чораларини қўллашда қилинадиган ишларнинг муҳим амалий жиҳатлари билан бирга ушбу соҳадаги маъмурий ҳуқуқбузарлик тўғрисидаги ишларни юритишга доир илғор хориж тажрибасини ҳам ёритишга ҳаракат қилган.