SHARQ MUTAFAKKIRLAR BOLA TARBIYASI VA HUNAR EGALLASHIDAGI PSIXOLOGIK QARASHLARI - Sharipova Gulnur Abaevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada sharq allomalarining bola tarbiyasi, bilim olishi, nutq go’zalligi va tarbiya beruvshi shaxsga quyiladigan talablar, kasb-hunar o’rgatish haqidagi teran fikrlari bayon etilgan.