INGLIZ TILINI O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Abdimuminova Marjona Muxtor qizi; Qayumova Mohinur Murodullayevna; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ingliz tilini o’rta ta’lim maktablarida o’qitishda innovatsion metodlardan foydalanish va samarali natijalarga erishish haqida so’z yuritiladi.