MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA O‘YIN FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI. BOLA HAYOTIDA O‘YINNING AHAMIYATI - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; MAMATALIYEV KOMIL ABDURAYIM O‘G‘LI; MAMATQULOV ABDUVALI ABDURASULOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya Ushbu maqolada o’yinning bola xayotidagi ahamiyati, o’yinning boalaga psixik, fiziologik va ma’naviy ozuqa berishi, o’yin orqali bola hayotga moslashishi dunyoqarashining o’sishi, muloqoting boyishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirib o’tilgan