SHAXSNI SPORTDA TARBIYALASH - SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH; RO‘ZIMURODOV JASURBEK TOHIR O‘G‘LI; CHORIYEV ASADBEK SHAVKAT O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning psixologik xususiyatlari to‘g‘risida umumiy tushuncha berilgan va sportda shakllanishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirilgan.