PEDAGOGIK TA`LIM YO`NALISHLARIDA XORIJIY TILLARNI O`QITISHNING AHAMYATI - Toshpo‘latova Barchinoy; Qayumova Mohinur Murodullayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika ta'lim yo‘nalishida o‘qiyotgan talabalarga ingliz tilini o‘qitish va sohalariga oid malumotlarni to‘play olishlari uchun zarurligi haqida. Rivojlanib borayotgan pedagogika sohasiga oid malumotlarni ingliz tilida chop etilishi borasida. Dunyo tan olgan 6 tilning biri bu ingliz tili va 78% adabiyotlar internet malumotlar aynan shu tilda birinchi nashr qilinishi bayoni. Bu boradagi ilg‘or tashkiliy ishlarni atroflicha o‘rganib chiqish va talabalarga ihtiyoriy va majburiy tarzda mustaqil ingliz tilini o‘rganishga jalb etish xususida.