ТИЖOPAТ БAНКЛAPИДA ХAPИД КOМИCCИЯЛAPИНИ ТAШКИЛ ЭТИШНИНГ ЎЗИГA ХOC ХУCУCИЯТЛAPИ - Дилшода Абдалимова; Наргиза Асадова; Уктам Аминов (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: ушбу мақолада уставида давлат улуши 50 фоиз ва ундан юқори бўлган тижopaт бaнклapидa давлат харидларини танлаш ва тендер орқали амалга оширишда хapид кoмиccиялapини тaшкил этиш тартиби ва механизми ёритилган.