INGLIZ TILIDAN KELIB CHIQQAN SOʻZLARNING OʻZBEK TILIDAGI TARIFI - Abdurahmonova Gulzoda Xidir qizi, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Oʻzbek tilida eng urf boʻlgan sport sohasiga oid terminlar va ularning ma'nolariga izoh berib oʻtilgan.Garchi oʻzbek tiliga bu soʻzlar bir davlatdan kirib kelmagan boʻlsada aynan ingliz tilidan kirib kelgan soʻzlarning oʻrni katta.